Uw hoofdmenu.

Over deze website

De homepage bestaat uit de 4 categorieën, te weten de Wegwijzer (de sociale kaart van Waddinxveen met de thema’s wonen, zorg, werk & welzijn en opvoeden), Vrijwilligerswerk, Activiteiten (wat heeft Waddinxveen te bieden op het gebied van cultuur, sport, recreatie, natuur en ontmoeting), en Accommodaties.

In de Wegwijzer vindt u een overzicht van diensten en producten die in het sociale domein in Waddinxveen worden aangeboden. U vindt bij iedere dienst of product de organisaties die u kunt benaderen (website en telefoon) wanneer u meer wilt weten over de door u opgezochte dienst of product. De wegwijzer is opgesplitst in vier thema’s die vervolgens weer zijn uitgesplitst in 6 categorieën. Veel diensten en producten hebben op meerdere categorieën betrekking. Zo valt ′′hulp in de huishouding′ zowel onder ′wonen′ als onder ′zorg′ . U vindt ze daarom in beide categorieën terug.

Mist u in de wegwijzer uw eigen organisatie of dienst op onze website, neem dan contact met ons op: info@wadvoormij.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.

In het blok vrijwilligerswerk kunt u doorlinken naar de website van vrijwilligerswerk Waddinxveen

In het blok activiteiten vindt u informatie over verenigingen en overige organisaties die in Waddinxveen activiteiten aanbieden op het gebied van Cultuur, Sport, Recreatie en Ontmoeting. De activiteiten zijn uitgesplitst naar de doelgroepen, algemeen, jongeren en senioren.

Wij bieden graag een compleet overzicht aan Activiteiten in Waddinxveen en hanteren daarbij de volgende voorwaarden:

- U levert niet-commerciële diensten ten behoeve van de inwoners van Waddinxveen op het gebied van cultuur, sport, recreatie en ontmoeting.
- Wij vermelden, gekoppeld aan de dienst die u levert, de naam van uw organisatie, uw website en een algemeen telefoonnummer.
- Wij kunnen helaas geen ZZP-ers opnemen in ons aanbod.
- Wij behouden ons het recht voor af te zien van vermelding.

.In het blok Accommodaties vindt u de mogelijkheid om ruimtes te reserveren voor verenigingsactiviteiten – gebruik is op basis van onkosten vergoeding en niet bedoeld voor commerciële of private doeleinden.

In de linkerbalk vindt u onder de knop agenda actuele activiteiten (op datum) waaraan u kunt deelnemen. Tevens vindt u in deze balk de rubriek nieuws – waarin actuele informatie over sociaal maatschappelijke kwesties in Waddinxveen is opgenomen.

Kunt u de gewenste informatie niet vinden, gebruik dan de zoekbalk: door een woord of een deel van een woord in te voeren.

De website bevat veel informatie, maar mocht u daarna toch nog een vraag hebben, dan kunt u via de knop ′ contact′ uw vraag via e-mail of telefoon aan ons stellen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een afspraak met ons te maken.